Huolto ja korjaus

Veneiden huollot ja korjaukset

Veneiden huollot ja korjaukset

Kattavat venehuoltopalvelut

Säännöllisellä huollolla varmistat veneesi toimivuuden käyttökaudella. Meiltä saat muun muassa moottoreiden ja järjestelmien kausihuollot sekä laajemmat korjaukset ja kunnostukset. Lisäksi tarjoamme antifouling maalaukset. Myös erilaiset vauriokorjaukset, esim. kiville- tai karilleajot ja moottorivauriot.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venekorjaamo. Vakuutusyhtiöt asettavat nykyään melko tiukat vaatimukset venekorjauksen edellyttämille laitteille.

Volvo Penta Shop

Volvo Penta Shopin kautta saat varaosat ja tarvikkeet, jotka voit tilata kätevästi verkkokaupan kautta ja myöhemmin noutaa Salmerista!

Volvo Penta Shoppiin tästä >>

Venehuoltotili

Salmeri tarjoaa mahdollisuutta rahoittaa veneen telakointi, varustelu ja huoltokustannuksia yhteistyössä Resursbankin kanssa. Venehuoltotili on joustavampi tapa maksaa ja sillä saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa sekä joustavat maksuvaihtoehdot, kuten 12 kuukauden koroton maksuaika.

Lataa venehuoltotilin esite tästä >>

Merimoottorit

Toimimme huoltona ja valtuutettuna myyjänä Volvo Penta- ja Yanmar-merimoottoreille. Meiltä saat moottorisi huolto- ja korjaustyöt tehtaan hyväksymillä osilla ja tuotteilla, ammattitaitoisen henkilökunnan suorittamana. Teemme huollot ja korjaukset myös muihin merkkeihin.

Lasikuitutyöt

Toimimme vakuutusyhtiöiden hyväksymänä lasikuitukorjaamona ja Finnboatin jäsenyrityksenä. Teemme kaikki muutostöiden ja vaurioiden korjaamisen vaatimat lasikuitutyöt pintakäsittelyineen. Työllämme on Finnboatin sääntöjen edellyttämä takuu.

Venepuusepäntyöt

Teemme puuveneiden korjauksia ja erilaisia veneiden sisustustöitä. Lisäksi korjaamme teak-kansia.

Lämmityslaitteet

Toimimme Wallas, Webasto ja Ebersprächer -lämmityslaitteiden valtuutettuna huoltona ja jälleenmyyjänä. Kauttamme varaosat lämmityslaitteisiin.

Muutostyöt

Suoritamme tilauksesta suuremmatkin muutostyöt veneeseesi. Ammattitaitoisen henkilökuntamme turvin toteutamme moottorivaihdot, varusteasennukset, lasikuitu- ja maalaustyöt sekä sisustusmuutokset. Järjestämme alihankintana myös kaikki muut venealantyöt. Suurimmat työt pyrimme sijoittamaan talvikauteen mutta tilanteen mukaan palvelemme myös muina ajankohtina.

Ota yhteyttä