Veneiden huollot ja korjaukset

Meiltä saat muun muassa moottoreiden ja järjestelmien kausihuollot sekä laajemmat korjaukset ja kunnostukset. Lisäksi tarjoamme antifouling maalaukset. Myös erilaiset vauriokorjaukset, esim. kiville- tai karilleajot ja moottorivauriot.

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä venekorjaamo.

Volvo Penta Shop

Volvo Penta Shopin kautta saat varaosat ja tarvikkeet, jotka voit tilata kätevästi verkkokaupan kautta ja myöhemmin noutaa Salmerista!

Volvo Penta Shopiin

Venehuoltotili

Salmeri tarjoaa mahdollisuutta rahoittaa veneen telakointi, varustelu ja huoltokustannuksia yhteistyössä Resursbankin kanssa.

Lataa venehuoltotilin esite

Merimoottorit

Toimimme huoltona ja valtuutettuna myyjänä Volvo Penta- ja Yanmar-merimoottoreille. Meiltä saat moottorisi huolto- ja korjaustyöt tehtaan hyväksymillä osilla ja tuotteilla, ammattitaitoisen henkilökunnan suorittamana. Teemme huollot ja korjaukset myös muihin merkkeihin.

Lasikuitutyöt

Toimimme vakuutusyhtiöiden hyväksymänä lasikuitukorjaamona ja Finnboatin jäsenyrityksenä. Teemme kaikki muutostöiden ja vaurioiden korjaamisen vaatimat lasikuitutyöt pintakäsittelyineen.

Venepuusepäntyöt

Teemme puuveneiden korjauksia ja erilaisia veneiden sisustustöitä. Lisäksi korjaamme teak-kansia.

Lämmityslaitteet

Toimimme Wallas, Webasto ja Ebersprächer -lämmityslaitteiden valtuutettuna huoltona ja jälleenmyyjänä. Kauttamme varaosat lämmityslaitteisiin.

Muutostyöt

Suoritamme tilauksesta suuremmatkin muutostyöt veneeseesi. Toteutamme moottorivaihdot, varusteasennukset, lasikuitu- ja maalaustyöt sekä sisustusmuutokset.

Ota yhteyttä

Veneiden huolto ja korjaus Uusikaupunki