Myymälä

Monipuolinen venemyymälä veneilijöille

Myymälä

Polttoaineet

Meriasema palvelee sinua ympärivuoden.

Meiltä saat:
-poltto- ja voiteluaineet
-nestekaasut
-muut veneesi tarvitsemat tuotteet ja tarvikkeet

Avoinna:

Arkisin: 08:00 – 16:00
Lauantaisin: suljettu
Sunnuntaisin: suljettu

Polttoainetta korttiautomaatista 24h.

Kaikki veneilijän tarvitsemat tarvikkeet

Venetarvikkeet

Venetarvikkeet

Monipuolisesta myymälästämme löydät useimmat tarvitsemasi tuotteet veneesi kunnostukseen, huoltoon sekä varusteluun. Lisäksi toimitamme nopeasti melkein mitä tahansa laajan hankintaverkostomme kautta niin itserakentajille kuin muillekin veneilijöille.

Tuotevalikoimaamme kuuluu muun muassa köydet, liivit, lepuuttajat, nippelit ja laituritarvikkeet A-laitureilta.

Venehuoltotili

Salmeri tarjoaa mahdollisuutta rahoittaa veneen telakointi, varustelu ja huoltokustannuksia yhteistyössä Resursbankin kanssa. Venehuoltotili on joustavampi tapa maksaa ja sillä saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa sekä joustavat maksuvaihtoehdot, kuten 12 kuukauden koroton maksuaika.

Lataa venehuoltotilin esite tästä >>

Venemoottorit

Meiltä saat Volvo Penta-merimoottorit, varaosat ja valtuutetun huollon sekä Yanmar-moottorit, huoltotarvikkeet ja huollon. Pienempiin veneisiin valikoimastamme Tohatsu-perämoottorit.

Materiaalit ja maalit

Kunnostitpa vanhaa tai rakensit uutta, meiltä löydät materiaalit. Valikoimastamme löydät mm. Double Coat -maalit ja Star Brite-veneenhoitotuotteet. Sisustustöihin saat kauttamme verhoilutarvikkeet sekä jalopuutuotteet.

Volvo Penta Shop

Volvo Penta Shopin kautta saat varaosat ja tarvikkeet, jotka voit tilata kätevästi verkkokaupan kautta ja myöhemmin noutaa Salmerista!

Volvo Penta Shoppiin tästä >>